Porsche Velgen

Welkom op de Porsche pagina van MW Wheels. Wij verkopen uitsluitend origineel gebruikte Porsche velgen. We zorgen er voor dat alle velgen die wij verkopen van hoge kwaliteit zijn en in goede staat , bekijk de foto’s die bij de advertentie staan in onze webshop . Uiteraard kunt u altijd langs komen in Tilburg om onze gehele collectie te bekijken.

Altijd unieke voorraad

Wij hebben doorgaans meer dan 80 Originele Porsche sets voorradig voor diverse modellen en voorzien zomerbanden of winterbanden . Voor de actuele voorraad  bekijkt U onze webshop.

Diverse Porsche modellen 

Porsche sets voor o.a  911 , 997 , 991 , Boxster , Cayman , Macan , Cayenne , Panamera in de maten 18 inch 19 inch 20 inch en 21 inch

Onze voorraad wisselt geregeld, om teleurstelling te voorkomen raden wij U aan om vooraf met ons contact op te nemen of de set die U interesse heeft nog beschikbaar is. Wij zijn bereikbaar op 0031-650644522 of info@mwwheels.nl

Niet de gewenste Porsche velg gevonden?

Wanneer u op zoek bent naar een specifieke velg van Porsche en uw formaat of gewenste model staat er niet bij, neem dan met ons contact op!